Google Review 4.7/5.0
Logo van MvH Auto's
Waarom u voor 
MvH auto's kiest
Waarom u voor 
MvH auto's kiest
Bent u op zoek naar een betrouwbare en betaalbare occasion? Zoek dan niet verder dan MvH Auto's in Leek. Hier vindt u een ruim assortiment aan kwaliteitsoccasions die zorgvuldig zijn ingekocht. Dankzij deze zorgvuldige inkoop kan MvH Auto's topoccasions aanbieden tegen zeer concurrerende prijzen. Bovendien zijn alle occasions bij MvH Auto's zowel te leasen als te financieren en het inruilen van uw huidige auto behoort tot de mogelijkheden.
Diensten
Naast het verkopen van auto's kunt u ook voor andere zaken terecht bij MvH Auto's. Lees hieronder meer.

Diensten

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare auto, kijk dan niet verder dan MvH Auto's.MvH Auto's biedt een breed scala aan diensten om de veiligheid en levensduur van uw auto te garanderen. U kunt ook uw huidige auto aan MvH Auto's verkopen of inruilen. Een auto leasen? Ook dat kan bij MvH Auto's.

ONDERHOUD & REPARATIE

Sinds begin 2015 werkt MvH Auto’s nauw samen met Autoservice van Bergen. Autoservice van Bergen is een allround garagebedrijf waar u voor alle voorkomende werkzaamheden terecht kunt.
Klik hier voor onderhoud

LEASEN & FINANCIEREN

MvH Auto's biedt een uitgebreid scala aan leaseopties. Ook biedt MvH Auto's goede service om ervoor te zorgen dat iedereen kan profiteren van voordelige autolease opties.

Klik hier voor financieren

INKOOP & VERKOOP

Heeft u bij MvH Auto's een leuke occasion gezien en wilt u uw auto inruilen? Of bent u benieuwd naar de huidige waarde van uw voertuig? Kijk dan wat de mogelijkheden zijn bij MvH Auto's.
Klik hier voor inkoop & verkoop
elektrische auto aan de laadpaal bij MvH Autos

Hybride en Elektrisch Specialist

MvH Auto's biedt een uitgebreide selectie van elektrische en hybride auto's. Ze zijn krachtig, milieuvriendelijk en helpen u geld te besparen. Ervaar het gevoel van elektrisch rijden bij MvH Auto's.
Lees alles over elektrisch rijden

Boek vandaag nog een proefrit

Locatie
MvH Auto’s
Industriepark 2
9351PA Leek
envelopephone-handset