Google Review 4.7/5.0
Logo van MvH Auto's

Hybride & elektrisch specialist

Hybride & elektrisch specialist
Ruime voorraad van 
hybride- en elektrische voertuigen
Serviceteam staat altijd klaar
Inclusief accurapport
MvH Auto's is een specialist in hybride- en elektrische voertuigen. MvH biedt de nieuwste innovatieve technologieën om uw rijervaring in een elektrische of hybride auto zo plezierig mogelijk te maken.

Bij MvH Auto's kunt u rekenen op een uitgebreid serviceteam dat altijd voor u klaarstaat om al uw vragen te beantwoorden. Onze uitgebreide selectie aan modellen biedt u de mogelijkheid om de perfecte auto te vinden.
Bekijk occasions  Vragen of twijfels?

  Bij MvH Auto's begrijpen we dat het aanschaffen van een nieuwe auto soms een uitdagende ervaring kan zijn. Daarom zetten we ons volledig in om uw aankoopproces zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken.
  Persoonlijk advies
  Team met experts
  Vrijblijvende proefrit
  Bij MvH Auto's streven wij ernaar om u een ongeëvenaarde ondersteuning te bieden bij het kopen van een elektrische of hybride auto. Ons professionele team staat klaar om u te begeleiden bij het selecteren van de perfecte optie die volledig aansluit op uw behoeften. Onze deskundigen beantwoorden al uw vragen over de technologie en de voertuigen met passie en nauwkeurigheid, zodat u vol vertrouwen de juiste keuze kunt maken.

  Boek vandaag nog een proefrit

  Locatie
  MvH Auto’s
  Industriepark 2
  9351PA Leek
  apartmentenvelopephone-handsetphone