Google Review 4.8/5.0

WAAR MvH AUTO'S VOOR STAAT

Selectie is belangrijk voor MvH Auto’s; alleen de beste occasions worden ingekocht. MvH Auto’s gaat hier dan ook zeer zorgvuldig mee om. Alle auto’s worden streng-technisch gecontroleerd door een onafhankelijke partij voordat ze opgenomen worden in de MvH Auto’s voorraad.

Daarnaast heeft MvH Auto’s zich gespecialiseerd in hybride en elektrische occasions. De accu’s van deze auto’s worden extra getest en elke auto is voorzien van een onafhankelijk testrapport.

Met andere woorden: bij MvH Auto’s bent u verzekerd van een kwaliteitsoccasion.

Mehdi van Heteren

OVER MvH AUTO'S

Het autobedrijf in Leek is een universeel bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige occasions. Met de origineel Nederlandse, dealeronderhouden auto’s biedt MvH Auto’s een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

MvH Auto’s besteedt veel aandacht en tijd aan iedere auto. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van uitstekende occasions beschikbaar.

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto of een sportieve wagen die voorzien is van de nieuwste technologische ontwikkelingen, bij MvH Auto’s zit u goed. Er is altijd een auto die perfect bij uw behoeften aansluit. Bij MvH zijn we gepassioneerd over auto’s, en daarom krijgt u van ons het allerbeste advies voor de aanschaf van uw nieuwe occasion.

Heeft u vragen? MvH Auto’s staat altijd voor u klaar met deskundig advies en service waar nodig.

HET TEAM VAN MvH AUTO'S

Mijn naam is Mehdi van Heteren.

Op tienjarige leeftijd kocht ik een brommer die volledig was gedemonteerd. Na een middag sleutelen reed ik trots rond op iets wat ik zelf gemaakt had. Op dertienjarige leeftijd kocht ik mijn eerste auto om mee te sleutelen.

Al op jonge leeftijd raakte ik geïnteresseerd in techniek en handel. Na vele uren hobbyen in mijn schuur was het voor mij vanzelfsprekend om een opleiding als automonteur te volgen. Na zes jaar als monteur te hebben gewerkt, bleef ik in mijn vrije tijd bezig met de handel.

Uiteindelijk werd de handel in auto’s zo druk dat ik in 2011 besloot mijn baan als monteur op te zeggen. Op 1 februari 2012 begon ik vol passie en energie mijn eigen bedrijf.

In mijn vrije tijd rijd ik graag in één van mijn favoriete Amerikaanse klassiekers of ga ik met vrienden op een enduro-rit. Autocross en ovalrace zijn ook sporten die ik graag beoefen.

Kortom, ik ben een echte petrolhead in hart en nieren, en sinds de elektrische auto bestaat, ook daardoor gefascineerd.

Bent u op zoek naar iets specifieks? Maak gebruik van onze zoekfunctie. U kunt natuurlijk altijd met MvH contact opnemen en gerust alle vragen stellen die wilt vragen.

Het MvH-team staat voor u klaar.