Google Review 4.7/5.0
Logo van MvH Auto's
Portretfoto Eigenaar MvH Auto's Mehdi Van Heteren Leek
Mehdi van Heteren

WAAR MvH AUTO'S VOOR STAAT

Selectie is belangrijk voor MvH Auto's; alleen de beste occasions worden ingekocht. MvH Auto's gaat hier dan ook zeer zorgvuldig mee om. Alle auto's worden streng-technisch gecontroleerd door een onafhankelijke partij voordat ze opgenomen worden in de MvH Auto's voorraad.

Daarnaast heeft MvH Auto's zich gespecialiseerd in hybride en elektrische occasions. De accu's van deze auto's worden extra getest en elke auto is voorzien van een onafhankelijk testrapport.

Met andere woorden: bij MvH Auto's bent u verzekerd van een kwaliteitsoccasion.
Neem contact op

OVER MvH AUTO'S

Bekijk onze occasions
Het autobedrijf in Leek is een universeel bedrijf dat zich specialiseert in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige occasions. Met de origineel Nederlandse, dealeronderhouden auto's biedt MvH Auto's een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

MvH Auto's besteedt veel aandacht en tijd aan iedere auto. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment van uitstekende occasions beschikbaar.

Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare gezinsauto of een sportieve wagen die voorzien is van de nieuwste technologische ontwikkelingen, bij MvH Auto's zit u goed. Er is altijd een auto die perfect bij uw behoeften aansluit. Bij MvH zijn we gepassioneerd over auto's, en daarom krijgt u van ons het allerbeste advies voor de aanschaf van uw nieuwe occasion.

Heeft u vragen? MvH Auto's staat altijd voor u klaar met deskundig advies en service waar nodig.

HET TEAM VAN MvH AUTO'S

Over mvh auto's
Mehdi
Remon
Maurik
Mijn naam is Mehdi van Heteren. 

Op tienjarige leeftijd kocht ik een brommer die volledig was gedemonteerd. Na een middag sleutelen reed ik trots rond op iets wat ik zelf gemaakt had. Op dertienjarige leeftijd kocht ik mijn eerste auto om mee te sleutelen.

Al op jonge leeftijd raakte ik geïnteresseerd in techniek en handel. Na vele uren hobbyen in mijn schuur was het voor mij vanzelfsprekend om een opleiding als automonteur te volgen. Na zes jaar als monteur te hebben gewerkt, bleef ik in mijn vrije tijd bezig met de handel.

Uiteindelijk werd de handel in auto's zo druk dat ik in 2011 besloot mijn baan als monteur op te zeggen. Op 1 februari 2012 begon ik vol passie en energie mijn eigen bedrijf.

In mijn vrije tijd rijd ik graag in één van mijn favoriete Amerikaanse klassiekers of ga ik met vrienden op een enduro-rit. Autocross en ovalrace zijn ook sporten die ik graag beoefen.

Kortom, ik ben een echte petrolhead in hart en nieren, en sinds de elektrische auto bestaat, ook daardoor gefascineerd.
Mijn naam is Remon de Jong en sinds 2021 ben ik werkzaam bij MvH Auto's.

Als medewerker ben ik verantwoordelijk voor het reconditioneren van occasions. Mijn grote passie is het detailen en netjes maken van auto's.

Ook als hobby ben ik graag bezig met mijn eigen auto! Tot het onderhouden en het aanpassen van mijn auto. Oftewel autoliefhebber in hart en nieren.
Mijn naam is Maurik de Vries en sinds 2020 ben ik werkzaam bij MvH als allround medewerker.

Naast mijn baan heb ik ook de mogelijkheid om de sport uit te oefenen waar ik het meest van hou: voetbal.

Na wat jaren hard gestudeerd te hebben heb ik de opleiding aftersales en autotechniek afgerond en ben ik klaar om mezelf helemaal te ontwikkelen bij MVH Auto’s.
WhatsApp:
0594 511 225

Boek vandaag nog een proefrit

Locatie
MvH Auto’s
Industriepark 2
9351PA Leek
envelopephone-handset