Financieren

MVH Auto’s werkt samen met Royaallease om te voorzien in uw financieringsbehoeftes.

RoyaalLease heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in kredietverlening. Zij bemiddelen voor u bij het tot stand komen van diverse vormen van consumptieve leningen en financial lease voor de zelfstandig ondernemer. Wanneer u geld nodig heeft of uw huidige lening wenst over te sluiten, regelen zij alles voor u vanaf de aanvraag tot aan de afwikkeling van het contract.

Financial lease, wat is dat eigenlijk? Het is een financieringsvorm waarbij u handig profiteert van verschillende voordelen. U hoeft de auto niet meteen af te rekenen, terwijl u er wel meteen in weg kunt rijden.
U betaalt maandelijks een scherp bedrag om de auto te kunnen rijden, gedurende de contractperiode zoals u die overeenkomt met de leasemaatschappij. Na afloop van die periode heeft u de mogelijkheid om de auto over te nemen, zodat u daar naast economisch eigenaar ook juridisch eigenaar van wordt.
Dankzij financial lease kunt u de cashflow van uw organisatie op peil houden, omdat u niet ineens een grote uitgave hoeft te doen. In plaats daarvan kunt u de inkomsten die u genereert met de leaseauto gebruiken om het contract te betalen. De liquide middelen binnen de organisatie kunt u gebruiken voor andere investeringen of de lopende zaken.

Private lease : Particulieren die een lening wensen met een auto als zekerheid
Geld lenen in de vorm van een autolening, oftewel prive lease is geld lenen tegen een vaste lage rente en vaste looptijd van de lening. In tegenstelling tot het doorlopend krediet moet bij een prive lease de gehele kredietsom van de lening in één keer opgenomen worden en kunnen reeds ingeloste bedragen op de lening niet meer opgenomen worden. In de meeste gevallen zal de kredietsom rechtstreeks worden overgemaakt naar de dealer.
Wel is het mogelijk om bij prive lease een zogenaamde slottermijn in te bouwen. Dit betekent dat een gedeelte van de kostprijs van het object niet zal worden afgelost. Dit bedrag is dan na afloop van de looptijd nog in 1x te voldoen of opnieuw mee te financieren in een nieuwe lening. U betaald gedurende de looptijd van de lening wel rente over dit bedrag.
Vraag onze medewerker naar meer informatie of een offerte!

Mogelijk gemaakt door Mobilox