26 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Service
9
17-7-2018 11:19:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben een zeer nette Citroen Berlingo bij MvH gekocht. De inruilprijs van onze VW Polo was prima, dus wij zijn super tevreden. Je wordt hier vriendelijk, vlot en vakkundig geholpen en de koffie is lekker.
21-4-2018 13:06:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Als u op zoek bent naar een auto en u wilt goede service ga dan eerst naar MVH. Vriendelijk, vakkundig, begrijpt wat de klant wil, eerlijk en betrouwbaar! Kortom: aanrader!
22-3-2018 22:24:23
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Keurige auto aangeschaft , nette afhandeling , vriendelijk en vakkundig geholpen. Kortom net bedrijf zoals het hoort.
9-3-2018 9:51:57
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
In januari een mooie/nette volkswagen Touran gekocht bij MVH,super bedrijf in samen werking met Autoservice van Bergen eerlijk en betrouwbaar met een topservice Echt een bedrijf om in de toekomst weer een auto aan te gaan schaffen
27-12-2017 19:52:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
op 31- 8 -2016 een Alfa Mito gekocht met weinig km, mooie auto .Ik ben er zeer tevreden mee. Ook met de snelle aflevering. Daar nog voor bedankt.

Onze reactie:
Beste Huizinga. Hartelijk dank voor uw positieve recensie. Wij vinden het fijn te horen dat u met alle tevredenheid in de Alfa rijd. En we bedanken u voor de moeite die u gedaan heeft om even een recensie achter te laten. Mvg M van Heteren.
14-12-2017 17:13:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Na een korte zoektocht naar een occasion kwamen we bij Mehdi terecht. Eindelijk iemand die ons een eerlijk en oprecht advies gaf. Na ons verhaal aangehoord te hebben rade hij ons de auto af waar we voor kwamen en verwees hij ons naar een ander model. Deze had hij zelf niet staan maar kon de auto uiteraard wel leveren. Zeer gewaagd vonden wij want eigenlijk adviseerde hij ons de auto niet te kopen die hij had staan (niet omdat die niet goed was maar omdat die eigenlijk niet helemaal voldeed aan onze eisen). Wij waren hier zodanig door verrast dat we hem graag een kans wouden geven om de juiste auto voor ons op te zoeken. Binnen een week mochten wij proefrijden in de Golf die hij bij ons vond passen. En ik moet hem na geven hij heeft verstand van zaken want deze beviel ons in de test rit eigenlijk al beter. Wij bevelen inmiddels MVH aan iedereen aan.

Onze reactie:
Beste Meneer Pomstra. Hartelijk bedankt voor uw positieve recensie. Ook willen u graag nogmaals bedanken voor uw vertrouwen. En we kunnen het erg waarderen dat u de moeite hebt genomen om deze uitgebreide recensie te schrijven. Zo krijgen toekomstige klanten een goed beeld van wat ze kunnen verwachten. Mvg M van Heteren.
25-8-2017 18:08:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben de eigenaar opdracht gegeven om een bepaalde auto voor ons te zoeken. Binnen 2 weken stond onze gewenste auto bij ons op de oprit. Een prettige samenwerking, een nette inruilprijs voor onze in te ruilen auto's en het uiterste er uit proberen te halen voor de klant. Kortom een dikke pluim voor deze enthousiaste ondernemer, waar anderen nog veel van kunnen leren, v.w.b. Klantvriendelijkheid en service. Een echte aanrader!

Onze reactie:
Beste Fam Geertsema. Wij danken jullie natuurlijk ook voor het vertrouwen die jullie in ons hebben getoond door middel van het geven van een zoekopdracht. We doen ten aller tijde ons best voor een tevreden klant. Wij zijn dan ook kritisch met het zoeken naar uw toekomstige occasion, en kunnen het dan ook erg waarderen als we op deze manier een waardering krijgen voor het geleverde werk. Wij wensen jullie veel veilige kilometers in jullie MvH occasion en danken jullie nogmaals voor het vertrouwen.
17-8-2017 12:45:25
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Vriendelijk, deskundig en een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Onze reactie:
Meneer Vogelzang bedankt voor uw positieve recensie
4-2-2017 6:59:01
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Sinds gister de eigenaar van een prachtige zuinige Opel Corsa 1.3 CTDi Ecoflex. Via Autoscout afgelopen maandag toevallig tegen deze auto aangelopen vanwege zijn scherpe prijs. Meteen wezen kijken en ook direct een goed gevoel gekregen bij dit bedrijf. Omdat de verkoper even met een auto weg was, werd ik geholpen door een van de monteurs welke mij de sleutels gaf om de auto al vast even te bekijken. De auto zag er prima uit en in de aanwezige papieren kon ik ook geen 'verdachte' dingen vinden. Documenten van de vorige 2 eigenaren waren zelfs nog aanwezig. Na 3 Peugeotjes 206 te hebben gereden (2x 1.9 diesel en de laatste de 1.4 HDi) was ik meteen verkocht aan de extra luxe die je met zo'n Corsa krijgt voor maar 1 cent per kilometer meer aan kosten. Met deze inruil zou ik er bijna 6 jaar en 35.000 km op vooruitgaan. Ik kreeg na afgesproken te hebben dat ik de Peugeot in zou ruilen met nieuwe APK meteen een bod wat het dubbele was van mijn vorige contact voor wat betreft een vergelijkbare Corsa. Een prima bod en het zakendoen was daarna snel bekeken. Op de Corsa zou ook een nieuwe APK komen ondanks dat de huidige nog bijna een half jaar geldig was. Helemaal prima. Voor meerprijs heb ik er een set winterbanden bij gekocht welke er bij aflevering onder zouden zitten. Zoals afgesproken is de auto keurig binnen de afgesproken werkweek afgeleverd. Ik zal anderen zeer zeker adviseren eens te gaan kijken en wellicht een auto te kopen bij Mehdi in Leek. Een bedrijf waar Noordelijke nuchterheid, eerlijkheid en goede service hoog in het vaandel staan. Ga hier vooral mee door mannen want dit hiermee onderscheidt je je zelf in de wereld van de autohandel!

Onze reactie:
Beste Meneer Stallinga. Ten eerste bedankt voor uw positieve recensie. Het is voor ons dan ook altijd fijn om terug te lezen dat mensen erg tevreden zijn. Wij wensen u uiteraard veel zuinige en veilige km toe in uw occasion. Nogmaals dank voor het vertrouwen in MvH Auto's en uw positieve recensie.
28-11-2016 22:19:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Hallo geachte lezers, Mocht u op zoek zijn naar een eerlijke, betrouwbare auto en garage, bent u zeker op het goede adres bij MvH auto's. Na een toch wel redelijk lange kieskeurige zoektocht, stond MvH auto's ook op mijn lijst. Daar aangekomen trof ik daar een hardwerkende jongeman aan die een zeer goed en betrouwbare indruk op mij maakte. De keuze op verkoper en een van zn occasions was gauw gemaakt en mijn zoektocht eindigde hier. Zijn uitstekende service zorgde en ervoor dat ik binnen een paar dagen de trotse eigenaar van een gave Opel Corsa! Top garage, top occasion!

Onze reactie:
Beste Meneer Huliselan bedankt voor uw positieve recensie. Wij proberen een ongedwongen sfeer te creëren. Het is dan ook erg leuk om dit terug te lezen, dat mensen met een goed gevoel bij ons de deur uit stappen. Kwaliteit en eerlijkheid staan bij ons voorop. Meneer Huliselan wij wensen u heel erg veel plezier en veilige km in uw occasion.
17-10-2016 15:46:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
onze tweede auto wederom bij van m v h auto s gekocht deze keer een nissan note en weer zeer tevreden.

Onze reactie:
Meneer van der Bij bedankt voor uw positieve recensie. Uiteraard wordt het van onze kant ook erg gewaardeerd als klanten onze service en kwaliteit kunnen waarderen en terug blijven komen. We zien u dan ook graag weer terug voor het reguliere onderhoud aan uw occasion.
1-9-2016 14:51:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Onze eerste auto gekocht bij MVH auto's betrof een Nissan Almera, top auto waar we behalve het normale onderhoud nooit wat mee hebben gehad. Doordat Mehdi tijdens de verkoop van deze Nissan zo eerlijk is geweest en de mentaliteit woord is woord aan ons liet zien zijn we blijven plakken. Het onderhoud hebben we bij zijn buurman Johan van Bergen laten doen, ook dat was altijd een goede ervaring met dezelfde mentaliteit. Doordat we zo tevreden zijn met de gang van zaken van beide mannen hebben we onze laatste auto ook via Mehdi gekocht, een Peugeot 407 om precies te zijn. Wederom was de aankoop een goede ervaring! Ik vertelde Mehdi de eisen waar de auto aan moest voldoen en bovenal dat bij zuinig moest zijn. Dit gezegd te hebben kreeg ik al snel een reactie en het aanbod van de Peugeot, daar rijd ik nu ondertussen bijna een maand in. Een erg fijne auto met de zaken die ik graag wou, luxe en zuinig met veel opties. Samengevat: ik ben zeer tevreden over de gang van zaken bij MVH auto's en blijf daarom bij hem komen voor mijn Occasions! Btw: de koffie is er ook goed!

Onze reactie:
Beste J van der Wal. Bedankt voor deze positieve recensie. Leuk terug te lezen dat jullie tevreden zijn en dit willen delen met evt toekomstige klanten. De koffie staat altijd klaar.
4-5-2016 13:06:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Hier nog een tevreden klant. Had een mooie auto gekocht. Kreeg de airco kuren. Auto is bij mij thuis opgehaald de avond voordat ik op vakantie , gemaakt en weer voor de deur afgeleverd voordat ik terug kwam van vakantie. Kosten voor dit alles, service van de zaak. Dat noem ik pas service! Nogmaals hartelijk bedankt.

Onze reactie:
Beste H Damstra. Bedankt voor uw positieve recensie. Wij streven naar klant tevredenheid en kwaliteit. Ook al had u de auto gekocht zonder garantie zorgen wij altijd voor een passende oplossing. In dit geval begaf de airco het op korte termijn (wat we niet hebben kunnen voorkomen), en hebben we dit graag voor u opgelost op deze manier.
20-4-2016 18:05:14
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Klasse!! Had mijn Nissan te koop staan. Goede prijs voor ontvangen. Snelle afwikkeling van vrijwaring. Ben erg tevreden!!

Onze reactie:
Beste J Stegen. Bedankt voor uw positieve recensie. En ja er bestaan nog wel auto bedrijven die zich aan hun woord houden. Erg leuk dat dit op deze manier even gedeeld word met evt toekomstige klanten van MvH Auto's.
19-4-2016 14:32:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben donderdag een hele mooie nette vw golf cabrio gekocht en de koffie en service waren echt top. Nu het weer nog wink-emoticon

Onze reactie:
Beste P van Soelen. Bedankt voor uw positieve recensie. Veel plezier met de cabrio.
15-4-2016 11:08:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs m'n auto verkocht aan MvH auto's. Onder het genot van een kopje koffie, hebben we de auto besproken. Direct vrijwaringsbrief ontvangen en met een goed gevoel de deur uit gegaan. Zeker een aanrader MvH auto's!

Onze reactie:
Beste M Bos. Bedankt voor uw positieve recensie. En ja er bestaan nog wel auto bedrijven die zich aan hun woord houden. Erg leuk dat dit op deze manier even gedeeld word met evt toekomstige klanten van MvH Auto's.
12-4-2016 15:27:35
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Een geweldige auto gekocht bij MvH auto's! Goed advies en een hele snelle en prettige service! Aanrader!!

Onze reactie:
Beste S Boonstra. Bedankt voor deze positieve recensie. Een goed advies is voor ons logisch aangezien we een onafhankelijk en eerlijk bedrijf zijn. We adviseren de auto die voor u ideaal zijn zijn, als we die nou zelf wel of niet staan hebben. Leuk om terug te mogen lezen dat u tevreden bent over de gang van zaken.
8-4-2016 15:50:47
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ben zeer tevreden!! Eerlijke handel, goeie auto gekocht en goeie inruilprijs gekregen. Super!!

Onze reactie:
Beste J Kooistra. Bedankt voor uw positieve recensie. Dit is exact waar we naar streven. Eerlijkheid en kwaliteit zijn begrippen die voor ons vanzelf sprekend zijn.
7-4-2016 16:32:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Het was een topdeal
25-3-2016 21:46:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super tevreden ! We hebben onze auto's in onderhoud bij Johan van Bergen, ook hier zijn we super tevreden over. Onlangs een kleinigheidje met onze Ford gehad waardoor we bij Johan in de garage waren. Daar raakten we aan de praat over het feit dat we eigenlijk een ander auto moesten hebben i.v.m. de aanschaf van een caravan, maar dat we het erg lastig vinden om een juiste auto te vinden. Vooral als je geen verstand hebt van auto's . Johan adviseerde ons om eens met Mehdi te gaan praten. Zo gezegd, zo gedaan en dat dan ook maar meteen gedaan. Nadat we elkaar hadden voorgesteld hebben we onder het genot van een kopje koffie het een en ander besproken. We hebben te kennen gegeven wat de auto moet kunnen, wat onze wensen waren en wat het budget was. Hij moest de caravan kunnen trekken, een station en bij voorkeur wat luxe. Na ongeveer een week had Mehdi diverse opties opgezocht en hebben we dit besproken. We waren er al snel uit, het moest maar een Ford Focus station diesel worden. Maar thuis het een en ander op een rijtje te hebben gezet, leek ons een Volkswagen Passat station ook wel erg leuk. Nadat we dit hadden doorgegeven aan Mehdi, vertelde hij ons wat voor ons geen verassing was dit dit wel een duurdere auto zou zijn, maar hij zou er mee aan de slag gaan. Hij vertelde ons, ik zal het snoepje er uit proberen te zoeken, dus een mooie luxe auto met weinig kilometers en weinig beschadigingen. Na divers mailtje, app-jes en telefoontjes hebben we vorige week een proefrit gemaakt in de auto en hebben we de financiële zaken besproken. Na er een nachtje over te hebben geslapen hebben we de volgende dag de knoop doorgehakt en hebben we besloten dit snoepje te kopen. Nadat hij nog even helemaal is nagekeken en is voorzien van een nieuwe keuring hebben we gisteren onze nieuwe Volkswagen Passat opgehaald. Een man een man, een woord een woord. Mehdi heeft het snoepje gevonden voor het budget wat we hebben afgesproken.

Onze reactie:
Beste G Turksema. Als eerste bedankt voor deze positieve recensie. Als tweede bedankt voor het vertrouwen in MvH Auto's. En als derde bedankt voor deze mooie uitleg over de gang van zaken. Dit is mooi terug te lezen voor ons zelf maar ook voor evt toekomstige klanten van MvH Auto's. Meneer en mevrouw Turksema zijn een mooi voorbeeld van waar veel mensen tegenaan lopen. Er zijn namelijk zo veel verschillende modellen en type auto's dat de keuzes soms wat lastig is, en aangezien het niet om een brood gaat is dit belangrijk om goed te overleggen en bespreken. We hebben fam Turksema dan ook van het begin tot het eind geholpen en alles goed tegen elkaar afgewogen voor de daadwerkelijk op pad zijn gegaan voor de auto. En dan is het ook voor ons zelf weer een plezier om op deze manier terug te lezen dat we ons vak verstaan en de dingen die we doen gewaardeerd worden.
25-2-2016 21:39:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
we hebben onze auto verkocht wvh autos kan hem zeer zeker aanbevelen goede service komt afspraak na

Onze reactie:
Beste R Scheper. Bedankt voor uw positieve recensie. Wat voor ons vanzelfsprekend is blijkt in de praktijk helaas niet bij alle collega's zo te zijn. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Leuk te zien dat het op deze manier even met evt toekomstige klanten van MvH Auto's gedeeld wordt.
10-12-2015 19:05:30
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Ik heb met een goed gevoel bij mvh auto's een gebruikte auto gekocht en kan iedereen dit bedrijf aanraden. Het bedrijf maakte op mij een goede en betrouwbare indruk. Het is een bedrijf waar ik in de toekomst zeker nog eens zaken mee zou kunnen doen.

Onze reactie:
Beste E Kanninga. Bedankt voor uw positieve recensie. U bent uiteraard in de toekomst van harte welkom.
10-12-2015 13:26:22
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Vandaag zaken gedaan met Mehdi van Heteren. Het contact was plezierig en correct. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die een goed adres zoekt voor de aanschaf van een auto of voor het onderhoud daarvan!

Onze reactie:
Beste A Velsen Bedankt voor uw positieve recensie.
5-12-2015 8:21:40
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben onze auto aan MvH verkocht. Zij kwamen met een realistisch bod en hielden zich hier aan. Echt een no nonsens bedrijf.

Onze reactie:
Beste A van der Schaaf. Bedankt voor uw positieve recensie. En ja er bestaan nog wel auto bedrijven die zich aan hun woord houden. Erg leuk dat dit op deze manier even gedeeld word met evt toekomstige klanten van MvH Auto's.
21-10-2015 16:02:44
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super bedrijf een auto gekocht en autoteller was niet goed gelijk heen gegaan en ze hebben hem uitstekend gerepareerd onder garantie echt super gedaan dank jullie wel mvh auto's

Onze reactie:
Beste Mies. Bedankt voor uw positieve recensie. En inderdaad hoewel we sommige dingen niet kunnen voorkomen dat ze stuk gaan helpen we u toch graag weer op weg door middel van een passende oplossing. In dit geval ging de elektrisch bediende snelheidsmeter op zo'n korte termijn stuk dat we dit uiteraard kosten loos hebben verholpen hoewel de auto zonder garantie was gekocht.
16-10-2015 15:30:02
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Heb hier het gevoel dat er geluisterd word ,word mee gedacht ,en dan pas gekeken word of ik als klant hier mijn auto vind voor de volgende jaren! gewoon top en een aanrader bij feestjes en partijen en collega.s

Onze reactie:
Beste H Veld. Bedankt voor uw positieve recensie. En uiteraard bedankt voor het aanraden naar uw collega's wat inmiddels meerdere malen is gebeurt, aangezien we inmiddels ook een aantal auto's hebben mogen verkopen aan collega's van Meneer Veld.