Lees hier wat klanten over ons zeggen

prima

16 October 2022

prima

~ Ties - niebert

8


Prettig behandeld

16 October 2022

Overdracht was prima geregeld. Een grote strik op mijn ‘nieuwe ‘ was een super leuke verrassing.

~ G. - Grou

8


Top autobedrijf!

15 October 2022

Uitstekend geholpen en heel erg tevreden met mijn aankoop!

~ Volkan - Doetinchem

10


Top!

15 October 2022

Vriendelijk, snel en netjes. Goede communicatie.

~ Irma Thijsbaert - Harlingen

9


Prima

14 October 2022

Neemt de tijd voor je. Is correct.

~ Albert - Grijpskerk

8


Eerlijk, transparant en een goede prijs

12 October 2022

Hele dikke Focus ST gekocht met een paar kleine puntjes. Was gelijk enthousiast van de auto en heb een paar dagen later de knoop doorgehakt na het inruilaanbod (van mijn vorige Focus ST) en de afleverafspraken tegen een kleine meerprijs (kleine onderhoudsbeurt). Al met al een top bedrijf die op de huidige manier van verkopen zeker nog jarenlang kan blijven bestaan.

~ Amrish - Opmeer

9


Vlot en duidelijk

12 October 2022

Geen grootspraak maar duidelijk binnen 15 min was het klaar.

~ Henk - HARKEMA

9


Klantvriendelijk, eerlijk en betrouwbaar

12 October 2022

MvH Auto's is samenwerking met Autoservice van Bergen een ijzersterk duo in service. De medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en deskundig en ze verkopen goede producten.

~ Piet - Leek

10


Prettig aankooptraject vanaf het eerste contact tot de overdracht

10 June 2022

Bij MvH Auto's stond dé auto die we zochten, een zeer fraaie Hyundai i10 Comfort automaat. Vriendelijk contact vanaf het eerste moment. Erg behulpzaam en helder over de gang van zaken. Ondanks de meeneemprijs was er wat ruimte om te onderhandelen en konden we onze eigen auto inruilen. De overdracht verliep soepel en het nodige papierwerk was snel geregeld. We zijn erg tevreden met de aankoop.

~ familie Haan - Assen

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Fam. Haan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. Uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Prima en betrouwbaar autobedrijf met vakkundig personeel

30 May 2022

Vakkundig autobedrijf die de tijd neemt en onder het genot van een kop koffie rustig je wensen aanhoort naar wat voor auto je op zoek bent. Uiteindelijk een mooie Peugeot 3008 gekocht waar ik nog steeds met veel plezier in rij. Wanneer je op zoek bent naar een mooie en betrouwbare auto is het zeker de moeite waard om eens bij MvH Auto's langs te gaan.

~ Jan - Rolde

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Jan, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. Uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Vriendelijk en correct

27 May 2022

No nonsense

~ P. - Kerkrade

7


Reactie van bedrijf:
Hallo P, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. Uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Top service

27 May 2022

Wij zijn super geholpen . De verkoper was Vakkundig, gaf ons Goed advies zo vonden we snel wat we zochten en zijn er zeer blij mee !

~ Rolinka - Leek

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Rolinka, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. Uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Wij zijn blij met onze Seat mi ,de auto pakt goed uit tot heden

27 May 2022

Leuk en netjes afgehandeld

~ Jille - Leek

8


Reactie van bedrijf:
Hallo Jille, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. Uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Deskundig en betrouwbaar

4 April 2022

Weet waar hij het over heeft en denkt met je mee voor een juiste keuze passend bij je wensen en budget.

~ Kim - Bergen op Zoom

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Kim, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. Uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Goede garage met vriendelijk personeel.

24 March 2022

Mooie Passat GTE als gezinsauto gekocht. Bij MVH auto’s zijn wij goed geholpen. Vriendelijk en professioneel personeel. Ik zou MVH’ auto’s zeker aanbevelen.

~ S&T - De Knipe

10


Fijn contact en goede service

15 November 2021

We hebben een fijne auto gekocht en zijn op een prettige manier geholpen. Ook toen de auto binnen korte tijd gebreken had bleven ze vriendelijk en we kregen goede service en kosteloze reparatie. geweldig. Ze hebben de auto persoonlijk en gewassen terug gebracht.

~ Jennie en Margaret - Leek

9


Reactie van bedrijf:
Hallo Jennie en Margaret, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. Uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Goed geholpen, MVH neemt alle tijd en heeft veel kennis over GTE modellen

9 November 2021

Het team van MVH neemt alle tijd voor je. Fijn is dat er veel aanbod is in GTE waardoor er veel kennis is en je ook verschillende modellen kan zien. Ik kreeg een nette inruil prijs voor mijn BMW, niet te hoog, niet te laag, markt conform. Ik kan MVH auto's van harte aanbevelen. Bedankt!

~ Andre - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Andre, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. Uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Goed

8 November 2021

Vriendelijk, Reageren op vragen Geven informatie Geduld

~ Sytse Marinus - Tolbert

8


Reactie van bedrijf:
Hallo Sytse, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. Uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

prima

5 November 2021

Uitstekend geholpen. Ik heb nu een prima auto waar ik erg bij mee ben.

~ S. smits - Leek

9


Reactie van bedrijf:
Hallo S, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. en uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Goede service vriendelijk personeel/eigenaar

5 November 2021

Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen en de auto werd als nieuw afgeleverd !

~ Hilda - Leeuwarden

9


Reactie van bedrijf:
Hallo Hilda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. en uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Super!

5 November 2021

Heel vriendelijk geholpen bij de aankoop en er word een goede prijs gegeven voor inruil.

~ Mettienus - Zevenhuizen

9


Reactie van bedrijf:
Hallo Mettienus, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. en uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

top service.

24 August 2021

Onze derde auto gekocht bij MVH en wederom zeer tevreden met onze mooie seat mii bedankt tj van der bij Leek.

~ tjerk - leek

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Tjerk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Prima service.

9 August 2021

Afspraak gemaakt in coronatijd. Alles goed geregeld. Gedaan wat was afgesproken. Kortom, wij zijn tevreden.

~ Andre - Jansen

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Andre, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

eerlijke auto's en handel en personeel.

8 August 2021

We rijden nog met veel plezier in onze ford fiesta , top auto !

~ p - dokkum

10


Reactie van bedrijf:
Hallo P, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Gemengde ervaring

7 August 2021

Aardige verkoper die mooie jonge auto`s aanbied. Geeft hogere inruil dan menig andere handelaar. Neemt zijn verantwoordelijkheid mocht er een probleem ontstaan met je net aangeschafte auto. Waarom dan gemengde ervaring? Heb een probleempje gehad die door Mehdi is opgelost met de garage die inpandig is, echter toen ik de auto terug kreeg was het probleem groter geworden dan voordien. (moest hiervoor naar de officiële garage). Hier kan Mehdi niets aan doen maar wel een punt van aandacht, dat ie niet blindelings vertrouwd op de samenwerking met deze garage.

~ Jakob - Veendam

7


Reactie van bedrijf:
Hallo Jakob, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. Een probleem kan altijd voorkomen, maar gelukkig is het door ons goed opgelost! Wat hadden wij beter kunnen doen om een 10 te mogen ontvangen? Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Snel en duidelijk zaken doen.

6 August 2021

Mijn ervaring bij MvH Auto's is goed. Duidelijk, vlot, aantrekkelijk en een goede service. Ik zou zeggen, ga zo door!

~ Patrick - Leek

9


Reactie van bedrijf:
Hallo Patrick, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Super!

6 August 2021

Behulpzaam en denken goed met de klant mee. Super goed geholpen en zeer tevreden weggegaan met een top auto.

~ Menno - Zevenhuizen

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Menno, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Uitstekend mee gedacht met mijn wensen en naar tevredenheid invulling aan gegeven.

5 August 2021

Prima ervaring

~ Gerke - Zevenhuizen

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Gerke, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Goed maar aan de prijs service ok dikke plus

5 August 2021

Heeft goede kwaliteit soms wat stug in de onderhandeling maar niet vervelend

~ Ronald Simonides - Veenhuizen

6


Reactie van bedrijf:
Hallo Ronald, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. Na een goed gesprek te hebben gehad bent u nog steeds hartstikke tevreden met uw prachtige Mitsubishi Outlander! Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Koop/verkoop oké; afhandeling netjes

5 August 2021

De koop en inruil verliep prima, maar ik vond de verkoper redelijk afstandelijk en weinig waarderend. De afhandeling en in orde maken van de papieren de volgende dag verliep veel aangenamer.

~ Durk - Sexbierum

6


Reactie van bedrijf:
Hallo Durk, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. Erg vervelend om te horen dat het verkoop proces niet naar uw wens was. Het is wel fijn om te horen dat de aflevering goed bevallen is. Hopelijk bent u tevreden met uw mooie occasion. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Er werd goed geluisterd naar onze wensen

5 August 2021

We werden vriendelijk geholpen en er werd goed geluisterd naar de wensen die we hadden, inmiddels onze 2e auto hier gekocht en de 3e doen we zo weer! Goede eerlijke prijs en ook voor de inruil, en de aflever service ook helemaal top! Ga zo door MvH auto’s

~ Jurian - Nieuw Roden

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Jurian, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Geen gladde verkooppraat

5 August 2021

Verkopers met verstand van de verschillende merken auto's. Ze vertellen ook de mindere punten van de auto die je aan wil schaffen. Reëele inruilprijs.

~ Efwin - Bedum

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Erfin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

correcte manier van zaken doen

4 July 2021

auto gekocht goede onder handeling beslist een aanrader om een occasion te kopen, heb een super auto bij hun gekocht Mehdi succes verder

~ H.J. Boer - Peize

9


Reactie van bedrijf:
Hallo H.J. Boer, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Top service goeie auto gekocht!

29 June 2021

Top service goeie auto gekocht!

~ Arnold - Groningen

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Arnold, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Zeer goed en vriendelijk

29 June 2021

Bij de aankoop goed geholpen en vriendelijk personeel. Bereid om een stapje extra te maken. Het euvel wat daarna geconstateeed werd, is netjes en correct verholpen.

~ Geuze - Groningen

8


Reactie van bedrijf:
Hallo Geuze, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Netjes, correct en levert wat je mag verwachten.

28 June 2021

MVH is een net en correct bedrijf en levert wat je mag verwachten van een handelaar als dit. Mooi net en courant aanbod, prijstechnisch scherp en marktconform. Ik ben zeer tevreden.

~ Luc Veenstra - Aduard

8


Reactie van bedrijf:
Hallo Luc, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

zeer vriendelijk geholpen

28 June 2021

vriendelijk geholpen

~ jacqueline - nijkerk

9


Reactie van bedrijf:
Hallo Jacqueline, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Top bedrijf!

27 June 2021

Top bedrijf met een. Super service!

~ Kevin - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Kevin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Is zeer correct en nette afhandeling

27 June 2021

Juiste benadering en netjes goede service en goede uitleg.

~ Jenno - Burgum

8


Reactie van bedrijf:
Hallo Jenno, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Goed geholpen, leuke mensen!

27 June 2021

Leuke en eerlijke mensen! Zeker een aanrader!

~ de Vries - Groningen

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Dhr/Mevr de Vries, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Prima auto!

27 June 2021

Oktober 2020 mijn vorige Mitshubishi Outlander 2010 ingeruild voor een redelijk aanvaarbare prijs. Omdat MVH auto's voor mij een onbekend bedrijf was, heb ik bij de Mitshubishi Outlander 2015 voor alle zekerheid een winter inspectie laten uitvoeren. Hier zijn alleen maar positieve gegevens uitgekomen. Ook de APK en grote beurt van april 2021 heeft niet geleid tot onverwachte kosten. Dus tot heden ben ik zeer tevreden over deze deal.

~ Thomas Huizinga - Onderdendam

8


Reactie van bedrijf:
Hallo Thomas, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Klantvriendelijk

27 June 2021

Wij hebben recent een auto gekocht bij MvH auto”s. We zijn erg goed geholpen door beide mannen Mehdi en Maurik! Nette prijs betaald voor de auto. Vr gr. Esther

~ Esther - Leek

9


Reactie van bedrijf:
Hallo Esther, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Veel keuze en een duidelijk verhaal

26 June 2021

MvH auto’s vormt samen met Autoservice Van Bergen een sterke combinatie. Veel keuze, de auto’s zien er tiptop uit.

~ Niels - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Niels, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Vriendelijk geholpen.

26 June 2021

Helaas de auto welke ik uitgekozen had was al in afwachting voor verkoop aan een ander, die onderweg waren om de auto te bekijken. Mooi voor hun pech voor mij, maar van de verkoper een terechte beslissing. Tweede keus was ook prima

~ Koos - Nieuw-Roden

7


Reactie van bedrijf:
Hallo Koos, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. Het is natuurlijk altijd vervelend als een auto die je graag wilt hebben voor je neus verkocht ziet worden. Gelukkig bent u wel tevreden! Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Leuke, goede auto gekocht!

26 June 2021

Net bedrijf, vriendelijk personeel. Het kopen van een nieuwe auto vind ik niet een van de makkelijkste beslissingen. Bij dit bedrijf had ik gelijk een goed gevoel, zeker een aanrader!

~ Deborah - Almere

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Deborah, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Zeer tevreden

26 June 2021

Vriendelijk en professioneel geholpen. Super tevreden met de vw up!

~ Hilda - Foxhol

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Hilda, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Super service...

26 June 2021

Fijne passat gekocht, erg goed geholpen.

~ Peter - Groningen

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Peter, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Netjes bedrijf met goede en mooie auto’s

26 June 2021

Komt afspraak netjes na en levert zoals omschreven✅ Nette prijs kwaliteit verhouding✅

~ Louis - Stroobos

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Louis, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Echt super

26 June 2021

Goede service en erg vriendelijk,en verkopen alleen goede auto's

~ Ricardo Van moorselaar - Hoogezand

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Ricardo, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Goede auto voor een goede prijs, fijne transparante dienstverlening

26 June 2021

Echt een goede deal, goed product en heldere transparante communicatie. Voor de volgende auto gaan wij weer naar mvh!

~ Liesbeth - Wildervank

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Liesbeth, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Open kaart, vriendelijk, netjes

26 June 2021

De medewerkers, 2 stuks, zijn open eerlijk en vriendelijk. Ook na garantie zijn ze bereid klaar te staan voor je. De auto's zien er op en top uit ! Compleet met geschiedenis.

~ H. Sijbring - Assen

7


Reactie van bedrijf:
Hallo H Sijbring Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Wat moeten we doen voor een 10 als cijfer? Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Betrouwbaar en eerlijk

26 June 2021

Paar weken geleden een Renault clio gekocht en erg blij met deze aankoop! Mijn ervaring met MvH was erg goed! En zeker een aanbeveling voor anderen.

~ Diane - Groningen

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Diane Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Vertouwd adres

26 June 2021

Goeie service komen hun afspraken na.

~ Aan Praamstra - Roden

10


Geweldig...super en naar wens..

26 June 2021

Zeer tevreden..er is naar een auto gezocht en gevonden naar onze wens..zeer nette behandeling en altijd vriendelijk ..super..dikke pluim.

~ Aukje Sjoerdsma- Nijland - Leek

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Aukje. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Prima geholpen, komt z’n afspraken na.

26 June 2021

Bij mehdi m’n C4 Picasso gekocht. Eerst telefonisch geinformeerd vanwege de afstand. Op de foto’s was een klein butsje te zien in één van de portieren. Deze werd er dezelfde dag al uitgehaald nog voor dat ik bezichtigd of in onderhandeling was. Iemand met passie voor mooie auto’s.

~ Dietrik A - Wapenveld

9


Reactie van bedrijf:
Hallo Dietrik. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Snel, bekwaam en behulpzaam.

26 June 2021

Perfecte Service letterlijk tot aan de voordeur. Kan je gerust de auto kopen zonder argwaan. Top bedrijf.

~ Mike - Den Haag

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Mike Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Prima service

26 June 2021

Dit is de tweede auto die ik bij deze garage gekocht hebt. Hij weet wat hij verkoopt en de service is dik in orde.

~ Ronald - Leek

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Ronald. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Top!

26 June 2021

Hele aardige mensen en de service was top

~ Franz groen - Alkmaat

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Franz. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Top!

26 June 2021

Golf GTE aangeschaft. Prima deal. Achteraf bleek de passagiers stoelverwarming niet te functioneren. Mocht ik het bij de buren(garage) op mvh kosten laten checken. Uiteindelijk werkende gekregen door de garage en konden wij weer genieten van onze nieuwe auto!

~ B. Bachoe - Groningen

10


Reactie van bedrijf:
Hallo meneer Bachoe. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Prima

26 June 2021

Prima geholpen en tevreden met mijn auto

~ D meijer - Leek

8


Reactie van bedrijf:
Hallo D Meijer. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Super

26 June 2021

Wij zijn super geholpen! Blij met onze Toyota…

~ Gea - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Gea Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Uitstekende prijs/prestatie verhouding!

7 April 2021

Meerdere auto's bij Mehdi gekocht en altijd dik in orde! Klantvriendelijk en betrouwbaar. Goeie service. Onze huidige auto vrijdag's gekocht en direct de zaterdag mee naar Zuid- Duitsland gereden. Zonder problemen. Inmiddels ruim 70.000 km. mee gereden en nog nooit pech gehad. Super!

~ Kor Veldsema - Oostwold

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Kor. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Uitstekend

3 April 2021

Een leuk bedrijf met een groot hart voor mooie auto's en veel keuze in hybride 2x proefrit gemaakt. De 1e keer in een Golf GTE de 2e keer in een Audi A3 E-tron. De Audi is het geworden en hebben we bij uiteraard bij MVH gekocht. Bedankt voor de goede service MVH, wij zijn erg tevreden. En komen zeker nog bij jullie terug voor nog een hybride. Veel succes en ga zo door. Nils en Viola Land (Roden).

~ Nils Land - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Nils en Viola. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Jullie zijn uiteraard van harte welkom op het moment dat jullie toe zijn aan iets nieuws. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Tot heden zeer tevreden over deze aankoop.

12 November 2020

Na enige maanden op zoek te zijn geweest naar een Mitshubishi Outlander op benzine kwam ik op uw website deze automaat tegen. Tot dusver denk ik een prima auto te hebben gekocht.

~ Thomas Huizinga - Onderdendam

8


goede snelle afhandeling

12 November 2020

komt snel met een prijs vertelt wat er aan eventuele reparaties aan zit te komen voordat je hem hebt gekocht en geeft hoge inruil goede ontvangst bij binnen komen geeft vertrouwd ge voel

~ albert - nietap

9


Vertrouwen

8 August 2020

Sinds ik een auto heb gekocht bij de MvH Auto's ben ik nog nooit een probleem tegengekomen. Dus we kunnen MvH Auto's vertrouwen

~ Jeff - Leek

7


priema

4 August 2020

goedebediening en tot nog toe goede aoto

~ ate - NUIS

9


Reactie van bedrijf:
Hallo Ate Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Super tevreden, voor een volgende auto zeker weer naar MVJ!

3 August 2020

Eerst rustig onder het genot van een kop koffie bespreken waar je naar op zoek bent. Er wordt met je meegedacht en geadviseerd. Heel goed gevoel, fijne service! Een heel tevreden klant!

~ LK - Zevenhuizen

10


Reactie van bedrijf:
Hallo LK Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

We moesten er een stukje voor rijden maar kwamen terug met onze droomauto

3 August 2020

Eindelijk heb ik mijn Beetle voor een scherpe prijs. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Prima service.

~ Jet - Schagen

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Jet. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Een solide bedrijf

1 August 2020

voor mij even wennen om niet te kunnen onderhandelen over de prijs van een auto. Maar het was een "meeneemprijs", een goede prijs, en (tot nu toe) blij met de aankoop.

~ Paul - Vinkeveen

8


Reactie van bedrijf:
Hallo Paul. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

No nonsens, duidelijk verhaal en goede service

1 August 2020

Audi avant TDI gekocht bij MVH. Goede ontvangst, duidelijk verhaal en men heeft kennis van zaken. Auto rijdt super, in de toekomst zullen wij hier zeker weer klant zijn.

~ Arno - Visser

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Arno. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. U bent uiteraard van harte welkom op het moment dat u weer toe bent aan iets anders. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

TOP auto voor top prijs

30 July 2020

Zeer goede ervaring met verkoper, weet waarover hij praat en komt afspraken na.

~ Bert - Boerakker

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Bert. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Goede service!!!

30 July 2020

Mooie auto gekocht...goede service,en lekker dichtbij huis!!

~ Ria - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Ria. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Aandacht voor de klant

30 July 2020

Uitstekend geholpen goede deal afgesloten keurig afgehandeld. Ben tot nu toe zeer tevreden met mijn aankoop

~ Guus van der Lindem - Eelde

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Guus. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Goede advies en maakt waar wat hij zegt

29 July 2020

Hij heeft goed advies gegeven en eerlijk advies welke auto het best konden kopen en dacht heel goed met ons mee. Ook is hij heel eerlijk. Hij heeft ons dingen beloofd en ook is hij het na gekomen. We komen zeker terug als we een nieuwe auto zoeken! Zeer tevreden!!! We genieten elke dag van de auto

~ Jeroen - Drachten

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Jeroen. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Ook vinden wij uw toelichting erg fijn terug te lezen. Hier doen wij het voor. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Leuk, klantvriendelijk en uitstekende service.

29 July 2020

De aankoop van een Ford Focus verliep prima. Naast een klantvriendelijke verkoper kwam er sowieso een nieuwe apk op terwijl deze nog 5 maanden geldig was. Tijdens de eerste snelweg rit was er enig onbalans merkbaar in het stuur. Het probleem werd kosteloos dezelfde dag opgelost. Al met al een zeer tevreden klant!

~ Nick - Leek

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Nick Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Super

29 July 2020

Snelle handel met een goede prijs kwaliteit verhouding

~ Wierd - Sneek

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Wierd Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Rechtvaardige eigenaar

29 July 2020

Eerlijk waar,top service

~ Mo - Someren

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Mo Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Zeer vriendelijk en erg duidelijk

29 July 2020

Ik ben door Mehdi zeer vriendelijk behandeld , dankzij hem weet je direct waar je aan toe bent

~ Melvin - Pott

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Melvin. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. En dat onze duidelijke en rechtstreekse manier van zaken doen gewaardeerd word. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Goede en eerlijke verkoper

29 July 2020

Goede en snelle afwikkeling

~ Anita - Uithuizermeeden

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Anita. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Keurig auto handelaar bedrijf

29 July 2020

zeer nette en goed tewoord staande handelaar Praat lekker over zijn vakkennis.

~ D.Louters - Zevenhuizen

10


Reactie van bedrijf:
Hallo D. Louters. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Prijs/kwaliteit verhouding uitstekend

29 July 2020

Redelijke prijs voor één heerlijke auto, mijn ervaring tot nog toe is Geen gebreken bekend :) Blij mee dus!

~ Marcel - Haarlem

9


Reactie van bedrijf:
Hallo Marcel. Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met evt toekomstige klanten te delen. En uiteraard is het altijd erg fijn te lezen dat mensen tevreden zijn. Vriendelijk bedankt namens het gehele team van MvH Auto's

Vriendelijke medewerker.

29 July 2020

Klantvriendelijk bedrijf. Prima informatie.

~ Roel - Harlingen

9


Reactie van bedrijf:
Hallo Roel. Vriendelijk bedankt dat u de moeite hebt genomen evt toekomstige klanten te vertellen hoe uw ervaring is. Bedankt voor deze positieve review. En fijn te lezen dat u ons aanbeveelt. Mvg MvH Auto's

Snel ,maar als er dan iets mis blijkt te zijn ,helaas kan ik niets voor u doen

29 July 2020

Helaas een mankement aanpas gekochte auto, Maar Mvh wou ons niet helpen/tegemoet komen. Zou toch netjes zijn geweest om in ieder geval iets te doen Helaas wel beetje jammer

~ T.P - Grijpskerk

6


Reactie van bedrijf:
Beste Fam Pettinga. Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn dat u uw ervaring deelt met evt toekomstige klanten. Wij betreuren het feit dat u ons niet aanbeveelt omdat u teleurgesteld bent in het feit dat wij niks voor u hebben kunnen doen nadat er een onderdeel storing gaf aan jullie auto. Ik wil daarom uw geval graag even uitleggen aan de evt toekomstige klanten die dit lezen. Wij verkopen de meeste auto's tegen zeer scherpe zo mee neem prijzen. Dat houd letterlijk in dat ze verkocht worden tegen handels prijzen en dat daar dan ook geen onderhoudsbeurt en of uitgebreide garantie pakketten bij in zitten. Dit is allemaal wel mogelijk tegen meer prijs. Dit alles wordt de klant duidelijk verteld bij aanschaf en de klant kan dan zelf kiezen hoe ze de auto willen kopen. Dit is terug te lezen in bijna alle reviews die we krijgen dat er duidelijk, open en vooral eerlijk en oprecht verteld wordt hoe het zit en werkt bij ons. En ook in dit geval is de auto mee genomen voor een handels prijs waarbij we niks aan de auto hebben gedaan oid. Als er dan na een paar maanden een onderdeel storing geeft wat niemand had kunnen voorkomen op wat voor manier dan ook dan kunnen wij daar ook helaas niks aan doen laat staan er garant voor staan. Er bestaan helaas geen auto's die nooit stuk gaan en auto rijden kost helaas geld. We wensen jullie uiteraard veel plezier en veilige kilometers toe in de door jullie aangeschafte occasion Mvg MvH Auto's

Goede prijs kwaliteit verhouding snel contact

29 July 2020

Goede prijs kwaliteit verhouding snel contact

~ Bart - Almere

9


Reactie van bedrijf:
Hallo Bart. Vriendelijk bedankt dat u de moeite hebt genomen evt toekomstige klanten te vertellen hoe uw ervaring is. Bedankt voor deze positieve review. En fijn te lezen dat u ons aanbeveelt. Mvg MvH Auto's

Een bjusterbaarlik bedriuw!

29 July 2020

Geweldig!

~ W.C. - De Walden

10


Klantvriendelijk en recht door zee

29 July 2020

Een aantal malen een auto binnen ons gezin bij Mehdi gekocht. Hij denkt mee in oplossingen en de auto’s zijn scherp geprijsd!

~ Harma - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Harma. Vriendelijk bedankt dat u de moeite hebt genomen evt toekomstige klanten te vertellen hoe uw ervaring is. Bedankt voor deze zeer positieve review. Wij zijn ook blij jullie als klant te mogen hebben. Mvg MvH Auto's

Top service

29 July 2020

Na een open en transparant gesprek heb ik hier een auto gekocht. Mehdi is erg vriendelijk en ik ben zeer tevreden over hoe hij mij heeft geholpen. Voor mij is het een aanrader.

~ Gerard - Groningen

10


Eerlijk bedrijf goede ervaring

29 July 2020

Eerlijk bedrijf goede ervaring

~ André Reitsema - 9821ps oldekerk

8


Betrouwbaar en goede kwaliteit

29 July 2020

Wij zijn enorm blij met onze nieuwe aankoop bij MvH Auto's. Omdat onze vorige auto ook bij deze garage vandaan kwam en ons uitstekend is bevallen, hebben wij besloten om weer een auto bij MvH Auto's te kopen. De nieuwe auto voldoet wederom aan alle verwachtingen, zelfs nog boven verwachting. Enorm bedankt!

~ Manou - Roden

9


Prima service

29 July 2020

Prima service

~ Marijke - Nieuw roden

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Marijke. Vriendelijk bedankt dat u de moeite hebt genomen evt toekomstige klanten te vertellen hoe uw ervaring is. Bedankt voor deze zeer positieve review. Mvg MvH Auto's

Goede ervaring

7 January 2020

Goed geholpen en zeer tevreden :-)

~ Wia - Peize

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Wia. Hartelijk dank voor deze zeer positieve review

Top service

2 January 2020

Snelle aktie na opdracht om een auto te bekijken en bij goedkeuring mee te nemen!!

~ Henk Siegers - Lettelbert

9


Reactie van bedrijf:
Hallo Henk. Hartelijk bedankt voor deze zeer positieve review

Super

29 December 2019

Aankoop auto. Alles netjes doorgenomen zodat je weet hoe je de auto koopt. Auto voldoet perfect aan de verwachtingen. Keurig bedrijf, ook de werkplaats verdient een pluim! Zeer aan te bevelen!!

~ Henk. - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Beste Henk. we willen u graag vriendelijk bedanken voor deze perfecte review. Het is voor ons en de toekomstige klanten altijd fijn te lezen dat u tevreden bent. Wij bedanken u dan ook dat u even de moeite heeft willen nemen om uw aanbeveling nader te beschrijven. En uiteraard wensen wij u nog veel plezier en veilige kilometers in uw trouwe bestel auto.

Prima geholpen

28 December 2019

Leen auto mogen gebruiken, en bij aankoop andere auto fijne afspraken gemaakt.

~ G - Lauwerzijl

9


Reactie van bedrijf:
Bedankt voor uw positieve review

Uitstekend!

27 December 2019

Vlot en vriendelijk behandeld door enthousiaste verkoper. De juiste auto werd middels een zoekopdracht gevonden en keurig afgeleverd. Zeer tevreden over dit bedrijf en kom hier zeker nog eens terug.

~ Paul - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Beste Paul. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt. Het was ook vanuit onze kant prettig zaken doen en we kijken uit naar de volgende keer. Maar tot aan die tijd wensen wij u nog erg veel plezier en veilige kilometers in uw prachtige luxe bedrijfs auto..

Klantvriendelijk

27 December 2019

Vriendelijk en geduldig te woord gestaan Duidelijke uitleg gekregen.

~ Jos - Leek

8


Reactie van bedrijf:
Hallo Jos. Hartelijk bedankt voor deze review. Fijn te lezen dat u ons aanbeveelt.

Erg goede service

27 December 2019

Snel en erg goed geholpen.

~ Jos - Tolbert

10


Reactie van bedrijf:
Hallo Jos. Hartelijk dank voor deze perfecte review.

Prettig geholpen

27 December 2019

Een zeer klantvriendelijke verkoper die zich aan zijn woord houd ook als er na de verkoop iets aan de auto mankeerd en het dan goed oplost

~ Bert Luijmers - Appingedam

10


Reactie van bedrijf:
Fam Luijmers. Hartelijk dank voor deze zeer positieve recensie. Erg fijn te lezen dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u dan ook erg veel plezier en veilige kilometers in de Fiat. Mvg

Tevreden

27 December 2019

Heb een Twingo gekocht, proefrit gemaakt, vriendelijk te woord gestaan,prima service, goede inruil voor mijn 20 jaar oude auto. Dus heel tevreden

~ Ineke - GRONINGEN

8


Reactie van bedrijf:
Hallo Ineke. Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Het doet ons goed te lezen dat u erg tevreden bent. Wij willen u dan ook hartelijk bedanken dat u de moeite heeft genomen om uw cijfer toe te lichten. En wij wensen u uiteraard nog erg veel plezier en veilige kilometers toe in de Renault Twingo. Mvg

Goede service en kwaliteit

27 December 2019

Netjes behandeld bij de aankoop en niet moeilijk doen als er wat is na 2 of 3 week.

~ M de Wit - Leek

10


Reactie van bedrijf:
Beste Fam de Wit. Hartelijk bedankt voor deze bijzonder goede review. Dit wordt erg gewaardeerd en het is dan ook erg fijn te lezen dat jullie erg tevreden zijn. Wij wensen jullie dan ook nog erg veel plezier en veilige kilometers toe in de Opel Corsa. Mvg

Snelle en goede service

27 December 2019

Top ervaring

~ Ramon Pijpker - Nieuw-roden

9


Reactie van bedrijf:
Meneer Pijpker hartelijk dank dat u uw ervaring met ons wilt delen met evt toekomstige klanten. Dit wordt erg gewaardeerd. Wij wensen u nog vele veilige Kilometers toe in uw prachtige Ford Transit Custom. Mvg

Toppers

9 September 2019

Vanaf de aankoop goede service. Een no nonsens bedrijf. Samen met v. Bergen.

~ Linus - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Beste Linus. Hartelijk dank voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

goede service, goed behandeld

28 May 2019



~ Harm Ids de Haan - Gorredijk

8


Reactie van bedrijf:
Beste Harm Ids de Haan. Hartelijk dank voor uw aanbeveling en positieve recensie.

voldoende, een redelijke ervaring

27 May 2019



~ leo zijlstra - Gasselte

7


Reactie van bedrijf:
Beste Meneer Zijlstra. Bedankt dat u ons aanbeveelt. Het is natuurlijk altijd spijtig te moeten horen dat mensen achteraf on tevreden zijn met hun auto. Daarom hebben we u dan ook kosteloos van uw probleem afgeholpen ondanks dat u de auto voor een zeer scherp bedrag en zonder enige vorm van garantie of aflever controle had gekocht. Nou is het erg vervelend te moeten lezen dat de auto kort daarna weer een defect vertoonde en dat u toen de auto heeft ingeruild. We hadden liever gezien dat u er nog jaren met plezier in had gereden. Mvg M van Heteren.

perfect, zeker aan te bevelen

24 May 2019



~ Albert van Bergen - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Meneer van Bergen. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. Mvg M van Heteren.

goede service, goed behandeld

24 May 2019



~ Anneke Visser - Leek

8


Reactie van bedrijf:
Mevrouw Visser. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. Mvg M van Heteren.

goede service, goed behandeld

22 May 2019



~ Henk Wind - Groningen

9


Reactie van bedrijf:
Meneer Wind. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. Mvg M van Heteren.

goede service, goed behandeld

20 May 2019



~ Luuk Bijker - Leek

9


Reactie van bedrijf:
Meneer Bijker. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. We wensen jullie allen natuurlijk ook erg veel rijplezier. Mvg M van Heteren.

perfect, zeker aan te bevelen

20 May 2019



~ Leo Pors

10


Reactie van bedrijf:
Beste meneer Pors. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. Mvg M van Heteren.

perfect, zeker aan te bevelen

20 May 2019



~ Johan Hummel - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Beste meneer Hummel. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. Mvg M van Heteren.

perfect, zeker aan te bevelen

20 May 2019



~ Jager

10


Reactie van bedrijf:
Beste Jager. Hartelijk dank dat u ons aanbeveelt, en erg fijn te lezen dat u erg tevreden bent over de manier van werken. Mvg M van Heteren.

perfect, zeker aan te bevelen

20 May 2019



~ Rense Oosting - Leek

10


Reactie van bedrijf:
Beste Meneer Oosting. Wij willen u hartelijk bedanken voor deze positieve recensie. U heeft helaas wat klachten ondervonden met de door u aangeschafte auto. Deze is bij ons ingeruild en er bleken achteraf toch onoverkoombare mankementen aan uw auto te zitten. Hoewel wij dit niet hebben kunnen voorkomen hebben we u er niet mee laten zitten en hebben we gezamenlijk voor een andere auto gekeken. En de probleem auto keurig terug genomen. Fijn te lezen dat u tevreden bent en we hopen u in de toekomst van dienst te mogen zijn. Mvg

goede service, goed behandeld

18 March 2019



~ leo pors - Oostwold gem Oldambt

9


Reactie van bedrijf:
Beste Leo Pors. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

goede service, goed behandeld

6 March 2019



~ Rob Tijdeman - Beilen

8


Reactie van bedrijf:
Beste Rob Tijdeman. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

goede service, goed behandeld

5 March 2019



~ Stephan Heining - Stadskanaal

8


Reactie van bedrijf:
Beste Stephan Heining. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

goede service, goed behandeld

4 March 2019



~ M.G. van der Ster - Barendrecht

8


Reactie van bedrijf:
Beste M.G van der Ster. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie. Dit is exact het streven en de werkwijze waarmee we ons proberen te onderscheiden. Een ongedwongen sfeer is cruciaal. Bedankt dat u dit heeft willen delen met evt toekomstige klanten.

perfect, zeker aan te bevelen

2 March 2019



~ Erik Vos - Hoogezand

10


Reactie van bedrijf:
Beste Meneer Vos. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

goede service, goed behandeld

2 March 2019



~ Louwe Heres - Smilde

9


Reactie van bedrijf:
Beste Louwe Heres. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

zeer slecht, onaanvaardbaar

2 March 2019



~ Tim

3


Reactie van bedrijf:
Beste Tim. Als eerste bedanken wij u voor uw cijfer voor onze service. Uit de cijfers van de overige kunnen wij opmerken dat u toch ontevreden bent. Ik zal dan ook graag met u in contact komen om dit te bespreken aangezien ik op dit moment geen idee hebt waarom u evt ontevreden zal moeten zijn. Ik zal u dan ook willen vragen om telefonisch contact met ons op te nemen en te bespreken wat wij evt voor u kunnen betekenen zodat ook u als enige ontevreden klant weer tevreden word. Mvg M van Heteren. update 06-2021 Wij tasten nog steeds in het duister waarom u als enige klant ons zo negatief heeft beoordeeld. Op het moment dat er een klant ontevreden is en wij van niks weten, kunnen wij helaas ook niks oplossen. Wij komen dan nog steeds graag in contact met u. 0594511225

goede service, goed behandeld

2 March 2019



~ Guido H - Groningen

9


Reactie van bedrijf:
Beste Guido. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

goede service, goed behandeld

2 March 2019



~ kevin bal - gouda

8


Reactie van bedrijf:
Beste meneer Bal. Als eerste bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie. Het is uiteraard erg spijtig via deze weg te moeten vernemen dat u ontevreden bent over de service van de buurman. Wij werken erg nauw samen en wij van MvH Auto's voelen ons dan ook verantwoordelijk voor de kwaliteit waarmee de auto's de deur uit gaan. Wij hadden dit dan ook graag voor u opgelost als u ons de mond had gegund. We nemen het in elk geval mee en zullen er in de toekomst scherper op toe zien dat alles gaat zoals het hoort.

goede service, goed behandeld

2 March 2019



~ anoniem

8


Reactie van bedrijf:
Beste anoniem Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

goede service, goed behandeld

26 February 2019



~ Bauke Bekkema - LEEK

8


Reactie van bedrijf:
Beste meneer Bekkema. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

perfect, zeker aan te bevelen

26 February 2019



~ gido tuma - westernieland

10


Reactie van bedrijf:
Beste meneer Tuma. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

goede service, goed behandeld

3 January 2019



~ Hillegonde Kalfsbeek - Leek

9


Reactie van bedrijf:
Beste Mevrouw Kalfsbeek. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

perfect, zeker aan te bevelen

3 January 2019



~ Jop Born - Almelo

10


Reactie van bedrijf:
Beste meneer Bron. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

perfect, zeker aan te bevelen

3 January 2019



~ Bonnie Pijpker - Zevenhuizen

10


Reactie van bedrijf:
Beste Mevrouw Pijpker. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

goede service, goed behandeld

3 January 2019



~ Peter en Ina van Dijk - Zevenhuizen Gn.

9


Reactie van bedrijf:
Beste Fam van Dijk. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

perfect, zeker aan te bevelen

3 January 2019



~ BENNIE WILDEBOER - BEILEN

10


Reactie van bedrijf:
Beste Meneer Wildeboer. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

goede service, goed behandeld

7 December 2018



~ Ronald Simonides - Veenhuizen

9


Reactie van bedrijf:
Beste Meneer Simonides. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

goede service, goed behandeld

6 December 2018



~ Harm Jansen - Roden

9


Reactie van bedrijf:
Beste Meneer Jansen. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

goede service, goed behandeld

6 December 2018



~ Andre - Rutten

9


Reactie van bedrijf:
Beste Andre. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

goede service, goed behandeld

5 December 2018



~ Pierwim Glas - Alteveer.

9


Reactie van bedrijf:
Meneer Glas hartelijk bedankt voor uw aanbeveling en uw positieve recensie.

perfect, zeker aan te bevelen

10 November 2018



~ Hm ter Veld - Tolbert city

10


Reactie van bedrijf:
Meneer Ter Veld hartelijk dank voor uw positieve recensie. Fijn te horen dat u ook de afgelopen keer weer tevreden was en dit wilt delen met evt toekomstige klanten. Het is ons dan ook een eer dat we inmiddels de derde zoekopdracht voor u hebben mogen vervullen. We wensen u en uw vrouw uiteraard nog vele veilige kilometers en plezier toe in jullie occasions.

perfect, zeker aan te bevelen

6 November 2018



~ Harma Jansen - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Mevrouw Jansen hartelijk dank voor deze positieve recensie. We wensen jullie dan ook weer erg veel plezier en veilige kilometers toe in jullie occasion.

goede service, goed behandeld

6 November 2018



~ Peter Bijker - Leek

8


Reactie van bedrijf:
Meneer Bijker bedankt voor uw positieve recensie. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de gang van zaken. Wij zijn dan ook vereerd dat u bij ons heeft aangeklopt voor een zoekopdracht. Wij wensen jullie dan ook nog erg veel veilige kilometers en plezier toe in de Polo.

goede service, goed behandeld

2 November 2018



~ Nicolette Woering - Roden

8


Reactie van bedrijf:
Mevrouw Woering hartelijk dank voor deze positieve recensie. Ook wij vonden het weer prettig om zaken te doen met u. Ook is het voor ons een enorme eer dat u voor de tweede keer op rij bij ons aan heeft geklopt voor het neer leggen van een zoekopdracht. We wensen jullie dan ook erg veel veilige kilometers en plezier toe in de pracht Seat.

goede service, goed behandeld

2 November 2018



~ Joke Woensdregt - Pieterburen

9


Reactie van bedrijf:
Hallo Mevrouw Woensdregt. Bedankt voor deze positieve recensie. We wensen jullie uiteraard nog veel veilige kilometers en rijplezier toe.

perfect, zeker aan te bevelen

14 October 2018



~ E. Pool

10


Reactie van bedrijf:
Meneer Pool hartelijk dank voor deze positieve recensie. we wensen u nog veel plezier en veilige kilometers toe in uw occasion.

goede service, goed behandeld

7 October 2018



~ akkie van leer roelinga - drachten

9


Reactie van bedrijf:
Bedankt voor deze positieve recensie

perfect, zeker aan te bevelen

6 October 2018



~ Sietske Kuin - Stedum

10


Reactie van bedrijf:
Fam Kuin hartelijk dank voor deze positieve recensie. Altijd leuk om te horen dat we aangeraden worden door derden. We wensen jullie uiteraard nog erg veel veilige en vooral plezierige kilometers toe in jullie pracht Golf.

goede service, goed behandeld

6 October 2018



~ anoniem

9


Reactie van bedrijf:
Hartelijk dank voor deze positieve recensie.

goede service, goed behandeld

6 October 2018



~ ivo

8


Reactie van bedrijf:
Meneer Baars hartelijk bedankt voor deze positieve recnesie. We wensen u veilige kilometers en veel plezier toe in uw occasion.

perfect, zeker aan te bevelen

6 October 2018



~ Teun van Wijk - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Fam van Wijk hartelijk dank voor deze positieve recensie. Wij wensen jullie nog erg veel veilige en plezierige kilometers toe in jullie occasion.

goede service, goed behandeld

12 September 2018



~ Herman Siebers - Oostwold WK Gem Leek.

8


Reactie van bedrijf:
Fam Siebers. Hartelijk dank voor deze positieve recensie. We wensen u ook deze ronde weer erg veel plezier en veilige kilometers toe.

goede service, goed behandeld

6 September 2018



~ John Veurman - Peize

9


Reactie van bedrijf:
Meneer Veurman hartelijk dank voor deze positieve recensie. We wensen u veel plezier en veilige kilometers toe in uw occasion.

voldoende, een redelijke ervaring

5 September 2018



~ Sippe Bandstra - Leeuwarden

7


Reactie van bedrijf:
Meneer Brandstra hartelijk dank voor deze positieve recensie.

voldoende, een redelijke ervaring

4 September 2018



~ anoniem

6


Reactie van bedrijf:
Beste anoniem We vinden het fijn te lezen dat u ons bedrijf aanraad. Waar wij naar klant tevredenheid streven zijn we helaas niet tevreden over het cijfer wat u ons geeft. Graag komen we met u in contact om te bespreken wat er evt aan schort en als we nog iets voor u kunnen betekenen. Mvg M van Heteren.

perfect, zeker aan te bevelen

3 September 2018



~ KJ Blink - Leek

10


Reactie van bedrijf:
Fam Blink bedankt voor deze positieve recensie. Erg fijn te lezen dat onze manier van werken gewaardeerd word. We proberen ons te onderscheiden. We wensen jullie erg veel veilige kilometers en plezier toe in jullie occasion.

goede service, goed behandeld

3 September 2018



~ Bernard Lansink - Peize

8


Reactie van bedrijf:
Fam Lansink bedankt voor deze positieve recensie. Fijn te lezen dat jullie tevreden zijn. We wensen jullie dan ook erg veel plezier en veilige kilometers in jullie occasion.

goede service, goed behandeld

3 September 2018



~ Kor Veldsema - Oostwold

9


Reactie van bedrijf:
Fam Veldsema bedankt voor deze positieve recensie. Na een aantal jaar in een MvH occasion gereden te hebben en waar het tijd was voor wat nieuws zijn we erg blij dat jullie weer voor ons gekozen hebben. We wensen jullie dan ook wederom erg veel veilige kilometers en plezier toe in jullie occasion.

perfect, zeker aan te bevelen

2 September 2018



~ Frank - Amen

10


Reactie van bedrijf:
Meneer Hoving bedankt voor deze positieve recensie en uitleg. Als je meer dan 50000 km per jaar rijd moet je niks aan het toeval over laten. Meneer was daarom bij ons aan het juiste adres. Wij geven eerlijk en onafhankelijk advies en verzorgen de auto naar wens. Meneer Hoving we wensen u veel veilige kilometers toe en nog veel meer plezier in de heerlijke Volvo

perfect, zeker aan te bevelen

2 September 2018



~ Erik en Wini Vos - Hoogezand

10


Reactie van bedrijf:
Beste Fam Vos. Hartelijk dank voor uw positieve recensie. Zoals u zelf al uitlegt aan onze evt toekomstige klanten hebben jullie de pech een auto gekocht te hebben waar vlak na elkaar meerdere vooral elektrische onderdelen stuk zijn gegaan. Hoewel we dit nooit hebben kunnen voorzien hebben we dit met alle liefde voor u opgelost. We streven uiteraard naar klant tevredenheid. En we helpen de klant dan ook graag waar mogelijk. Wij wensen jullie dan ook nog veel veilige kilometers en rij plezier in jullie occasion.

goede service, goed behandeld

1 September 2018



~ Jan Rozeveld - Zevenhuizen

8


Reactie van bedrijf:
Meneer Rozeveld hartelijk dank voor deze positieve recensie. En we wensen u nog vele veilige en plezierige kilometers toe in uw occasion.

goede service, goed behandeld

1 September 2018



~ anoniem

8


Reactie van bedrijf:
Vriendelijk bedankt voor deze positieve recensie

perfect, zeker aan te bevelen

1 September 2018



~ Alex - Roden

10


Reactie van bedrijf:
Meneer Rutgers hartelijk dank voor deze positieve recensie. Fijn te lezen dat onze manier van werken u goed is bevallen. We wensen u nog vele veilige en plezierige kilometers toe in uw occasion.

goede service, goed behandeld

1 September 2018



~ Arnoud Smit - Hoorn

8


Reactie van bedrijf:
Meneer Smit hartelijk dank voor deze positieve recensie. En we wensen u nog vele veilige en plezierige kilometers toe in uw occasion.

voldoende, een redelijke ervaring

4 August 2018



~ Albert van Bergen - Roden

7


Reactie van bedrijf:
Meneer van Bergen bedankt voor uw recensie We wensen jullie nog veel plezier en veilige kilometers in de Qashqai die we voor u hebben mogen opzoeken en leveren.

goede service, goed behandeld

21 July 2018



~ H. van Bergen - Zuidhorn

8


Reactie van bedrijf:
Meneer van Bergen bedankt voor deze positieve recensie. Fam van Bergen is al jaren trouwe klant bij ons. Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft willen delen. Wij wensen jullie nog vele plezierige en veilige kilometers in jullie pracht Qashqai

goede service, goed behandeld

20 July 2018



~ Hendrik (henkiehout) Smilda - Leek

9


Reactie van bedrijf:
Hendrik bedankt voor deze positieve recensie. Fijn dat je even de moeite hebt genomen om jou ervaring met de toekomstige klanten wilt delen. Meneer Smilda heeft bij ons een zoekopdracht neer gelegd. En we hebben voor hem een zeer luxe Vivaro bestel bus mogen leveren van nog geen 4 jaar oud. Net als zijn ouders rijd Hendrik van Hindernis materiaal Henkie Hout een leuke MvH occasion. Wij wensen de Fam Smilda dan ook nog veel rij plezier en veilige kilometers toe in hun auto's.

perfect, zeker aan te bevelen

20 July 2018



~ Richard van der Velde - Oosterhesselen

10


Reactie van bedrijf:
Meneer van der Velde bedankt voor deze positieve recensie. Wij kunnen het erg waarderen dat u zelfs even een persoonlijk bericht plaats en uw ervaring met toekomstige klanten wilt delen. Duidelijkheid en eerlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, het is dan ook leuk om terug te lezen dat deze recht door zee mentaliteit gewaardeerd wordt. Wij wensen jullie uiteraard nog vele veilige kilometers in de Touran.

perfect, zeker aan te bevelen

20 July 2018



~ R. Wolters - Zevenhuizen

10


Reactie van bedrijf:
Fam Wolters hartelijk dank voor deze positieve recensie. Fijn te zien dat jullie tevreden zijn en dit willen delen met toekomstige klanten. We wensen jullie dan ook veilige kilometers en plezier toe in jullie Toyota en Peugeot die we beide hebben mogen leveren.

perfect, zeker aan te bevelen

19 July 2018



~ Maaike Slump - Lemmer

10


Reactie van bedrijf:
Hartelijk dank Maaike voor deze positieve recensie. Fijn dat je ook even de moeite neemt om een persoonlijk berichtje er aan toe te voegen. We doen ten alle tijden ons best om de klanten zo goed mogelijk te bedienen, als dat via deze weg bevestigd en gedeeld wordt met toekomstige klanten doet ons dat goed. We wensen je nogmaals veel plezier en veilige kilometers in je sportieve Bmw.

goede service, goed behandeld

19 July 2018



~ Petroeska Lankhorst - Groningen

9


Reactie van bedrijf:
Fam Lankhorst bedankt voor deze positieve recensie maar vooral ook voor de korte uitleg. Fijn te horen dat onze manier van werken gewaardeerd wordt. Wij proberen ons te onderscheiden en zijn duidelijk en eerlijk waardoor er nooit geen misleiding voorkomt. Nogmaals dank dat u uw ervaring met de toekomstige klanten heeft willen delen. Wij wensen jullie en de kinderen nogmaals erg veel plezier en veilige kilometers in jullie prachtige Ford Focus ecoboost

goede service, goed behandeld

19 July 2018



~ Arjen van Wijk - Groningen

9


Reactie van bedrijf:
Fam van Wijk het is erg fijn om te zien dat jullie tevreden zijn over de gang van zaken en dat jullie deze ervaring met toekomstige klanten willen delen en ons aanraden. Dit wordt erg gewaardeerd. Nogmaals veel plezier en veilige kilometers toegewenst in jullie uiterst betrouwbare Toyota die wij voor jullie hebben mogen opzoeken.

Mogelijk gemaakt door Mobilox